Στην υγεια μας ρε παιδια (video)

eleonora zouganeli sthn ygeia mas re paidiaΗ Ελεωνόρα, μαζί με τους φίλους και συνεργάτες της, χάρισε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή- αφιέρωμα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, “Στην υγειά μας ρε παιδιά” που προβλήθηκε στην τηλεόραση του ALPHA στις 30 Νοεμβρίου 2013…  

Το κοινό είναι μέλη του επίσημου fan club της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, “Έλεως”!


 

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, απολαύσαμε τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα να ερμηνεύει τραγούδια από το ρεπερτόριό της αλλά και γνωστές λαϊκές επιτυχίες. Μαζί της, η Γιώτα Νέγκα, η Νατάσσα Μποφίλιου, οι συνθέτες Κώστας Λειβαδάς και Θέμης Καραμουρατίδης, η Βίκυ Καρατζόγλου και οι ηθοποιοί Αντώνης Λουδάρος, Θανάσης Αλευράς και Μίνως Θεοχάρης, αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, συνέβαλαν στο μουσικό μέρος με τις δικές τους ερμηνείες. 
Ακόμη, στο αφιέρωμα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Ελισάβετ Κωσταντινίδου, Μιχάλης Μαρίνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, Κατερίνα Τσάβαλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, οι σκηνοθέτες Πέτρος Ζούλιας και Ελένη Γκασούκα και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σοφία Τσίπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου