Τα γενεθλια της Ελεωνορας Ζουγανελη στο Σταυρο του Νοτου με live συνεντευξη στον μελωδια!

                                       “Μετακόμιση τώρα”


σταυρος του νοτου Ελεωνορα Ζουγανελη 
  
     Εχθες Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 στο Σταυρό του Νότου (plus) μια μέρα πριν τα γενέθλια της και δυο μέρες πριν την πρεμιέρα της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γιόρτασε με μια live συνέντευξη στον μελωδία fm 99,2. Όποιος δεν μπόρεσε να βρει πρόσκληση ή δεν μπορούσε να παραβρεθεί για άλλους λογούς, είχε τη δυνατότητα να ακούσει ό,τι γινόταν μέσω ραδιοφώνου. Ξεκίνησε πολύ ωραία η βράδια, η Ελεωνόρα ήταν άμεση με τον κόσμο, πολύ χαλαρή και ευδιάθετη. Απάντησε στις ερωτήσεις των Ξενοφώντα Ραράκου και Δημήτρη Βραχνόυ με φιλική ειλικρίνεια.


 
Ελεωνόρα Ζουγανέλη Μελωδια

Ελεωνόρα Ζουγανελη


     Η παρουσίαση των αποσπασμάτων από το πρόγραμμα της, προμηνύει ότι θα είναι εκπληκτικό!   Σταυρός του Νότου κάθε Σάββατο!!!!!!!!!! Μετακομίζουμε!!!!!
  

Δείτε ένα δείγμα:



Στο “μονάχα εγώ”, στο σημείο που λέει “με κατακόκκινο πανί”, ανασηκώθηκε ένα πανί κόκκινο με το λογότυπο των Έλεως. Έτσι ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το fαn club της.






Ελεωνόρα Ζουγανελη ΣτΝ μελωδια

Ελεωνορα Ζουγανελη ΣτΝ
   Γενικά χαιρόσουν να την βλέπεις και να την ακούς. Μίλησε, ανέλυσε, τραγούδησε, χόρεψε, τραγουδήσαμε μαζί της και ύστερα μόνοι μας το τραγουδάκι των γενεθλίων!!! Ήρθε η τούρτα με την αφίσα της αποτυπωμένη κι έσβησε κεράκι!
τουρτα 31-1-13
ζουγανελη τουρτα
τουρτα 31-1-13(1)


Της ευχόμαστε χρόνια πολλά!!! Να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένη, δημιουργική, καλή επιτυχία στο καινούριο της πρόγραμμα στο Σταυρό του Νότου και στο CD της και να τη χαιρόμαστε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου